Ellen DeGeneres are COVID-19. Cum se simte realizatoarea TV

De Unica.ro, pe
Ellen DeGeneres a anunțat că a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Emisiunea ei, "The Ellen DeGeneres Show", a fost întreruptă până în ianuarie. 

Realizatoarea TV Ellen DeGeneres a fost confirmată cu COVID-19. Vestea a fost dată chiar de ea, pe platformele de socializare.

„Vreau să vă anunţ că am fost diagnosticată pozitiv cu Covid-19. Din fericire, mă simt bine acum. Oricine a fost în contact cu mine a fost anunţat şi urmez instrucţiunile Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor. Ne vom vedea din nou după sărbători. Vă rog să rămâneți sănătoși și în siguranță”, a scris ea pe Instagram.

Citește și: Show-ul îndrăgitei Ellen DeGeneres, investigat după ce mai mulți foști angajați s-au plâns de ce se întâmpla în culise

Producția talk-show-ul lui DeGeneres va fi întreruptă până în ianuarie, potrivit BBC.

„The Ellen DeGeneres Show” revenise în septembrie, după ce au ieşit la lumină mărturii care denunţau un climat de muncă „toxic”, hărţuire profesională şi rasism în spatele emisiunii de divertisment. Trei producători de top au fost concediați după luni de investigații interne.

„Îmi pare foarte rău pentru persoanele afectate. Știu că sunt într-o poziție privilegiată și de putere. Mi-am dat seama că odată cu aceasta vine responsabilitatea și îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă la spectacolul meu”, a declarat Ellen DeGeneres la întoarcerea pe micile ecrane. 

Citește și: Ellen DeGeneres, acuzată că are „comportament de divă”

Programul de divertisment condus de populara actriţă americană din 2003 este una dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment din industria de televiziune americană.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter