Emma Stone, despre rochiile purtate într-un film: „Toate organele mele interne s-au deplasat”

De Oana Dinu, pe
Emma Stone a povestit despre problemele de sănătate provocate de rochiile pe care le-a purtat în timp ce filma la "The Favourite". 

Emma Stone a mărturisit chinul prin care a trecut în timpul filmărilor la „The Favourite”, peliculă a cărei acțiune se desfășoară în Anglia secolului XVIII, la curtea reginei britanice Anne, în timpul războiului cu Franţa, conform Agerpres.

Actrița americană s-a plâns de problemele create de rochiile ce aveau corset: „Femeile au trăit aşa o perioadă atât de lungă, încât nu poţi să nu te gândeşti la cât au suferit (…) În prima lună (de filmări n.r.) nu puteam să respir şi inhalam mentol care mă făcea să mă simt ca şi când aş fi fost într-un spaţiu deschis, în care puteam să respir (…) După o lună toate organele mele interne s-au deplasat – a fost oribil şi dacă nu trebuie neapărat să faci asta, atunci nici nu încerca”, a declarat Emma Stone.

The Favourite (2018) este un film dramatic de epocă despre intrigă, pasiune, trădare și invidie la curtea reginei Anne, rol interpretat de Olivia Colman. Pentru că suverana britanică avea o sănătate precară, cea care guvernează țara este prietena și confidenta acesteia, Lady Sarah (Rachel Weisz). În acest context, la curte ajunge o nouă slujnică pe nume Abigail (Emma Stone). Dacă la început Sarah este încântată de prezența femeii, în timp, Abigail devine o amenințare pentru ea. Între cele două se naște o rivalitate cruntă pentru a deveni favorita reginei.

Citește și: 

Bon Jovi revine la București. Care este data concertului și cât costă biletele

Google a concediat zeci de angajați. Motivul este unul foarte grav

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter