Enrique Iglesias a devenit tată pentru a treia oară

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 11 februarie 2020, 12:32
Enrique Iglesias a devenit din nou tată după ce iubita sa, Anna Kournikova, a adus pe lume cel de al treilea copil al cuplului. Anunțul a fost făcut de fratele mai mic al artistului, Julio Jose Iglesias.

Sunt din nou unchi. Fratele meu are deja trei copii. Este foarte fericit şi foarte mulţumit de muzica lui, desigur”, a declarat fratele lui Enrique la postul de radio ADN, potrivit Hola!.

Întrebat dacă are un nepot sau o nepoată, Julio a spus: „Este un secret, nu pot să-ți spun”.

Totuși, acesta a precizat că atât bebelușul cât și mama se simt foarte bine și că se află la casa lor din Miami Beach.

La fel ca în urmă cu doi ani, când s-au născut gemenii Nicholas şi Lucy, cuplul nu a dat nicio informaţie despre naşterea celui de-al treilea copil.

În urmă cu câteva săptămâni, paparazzi au reușit să o fotografieze pe Anna Kournikova la bordul unui iacht alături de Enrique Iglesias. În imagine se observa burtica de gravidă, pe care cei doi au încercat să o țină ascunsă.

Enrique și fosta jucătoare de tenis formează un cuplu de 19 ani și întotdeauna au fost discreți cu viața lor privată. Nu se știe dacă cei doi sunt căsătoriți sau nu, însă Anna Kournikova a dat de înțeles acest lucru după ce și-a schimbat numele pe Instagram în Anna Kournikova Iglesias.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Anna Kournikova și Enrique Iglesias.

Sursă foto: Hepta, Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter