Enrique Iglesias va deveni din nou tată. Anna Kournikova este însărcinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 ianuarie 2020, 13:30
Anna Kournikova este însărcinată din nou. Fosta jucătoare de tenis și Enrique Iglesias vor deveni părinți pentru a doua oară, după ce partenera de viață a artistului a adus pe lume gemeni, le finele anului 2017.

Enrique Iglesias, în vârstă de 45 de ani, și fosta tenismenă, în vârstă de 39 de ani, sunt împreună din anul 2001, cei doi cunoscându-se la filmările unuia dintre videoclipurile cântărețului, Escape. Asemenea primei sarcini, când cei doi au dat dovadă de o discreție maximă, vestea aflându-se abia după ce tenismena a născut, și acum totul a fost ținut în secret, însă revista spaniolă Hola i-a surprins pe aceștia în timpul unei plimbări cu iahtul în Miami și din imaginile făcute de paparazii se observă că Anna Kournikova are o sarcină destul de avansată, deși încearcă să o ascundă cu un hanorac larg. Până în momentul de față, celebrul cuplu nu a făcut nicio declarație în acest sens.

O altă dovadă care atestă sarcina este faptul că Anna Kournikova nu a mai postat fotografii pe Instagram din octombrie 2019, dar și faptul că Enrique Iglesias nu are niciun turneu programat pentru anul 2020.

Vezi mai multe imagini cu Anna Kournikova și Enrique Iglesias în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter