Este Antonia însărcinată? Ce a publicat în mediul online?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 februarie 2021, 16:55

De 8 ani și jumătate, Antonia (31 de ani) formează un cuplu cu artistul Alex Velea (36 de ani). Perechea are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani.

Artista mai are o fiică, Maya, în vârstă de 10 ani, din primul mariaj. Recent, în mediul online, Alex Velea a publicat, pe un fundal negru, un emoticon cu o femeie însărcinată.

Este Antonia însărcinată? Ce a publicat în mediul online?

În urma acestui mesaj, cuplul a primit numeroase mesaje în care era felicitat. Ulterior, artistul le-a mulțumit urmăritorilor săi, mărturisind că sunt [el și Antonia, bănuim] foarte bucuroși.

Și mai recent, întrebată de un urmăritor dacă este însărcinată, Antonia a răspuns cu un GIF care zicea: „Da? Nu? Poate?”.

„Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, mărturisea Antonia în urmă cu ceva timp.

Totodată, întrebată dacă ea și Alex s-au căsătorit în secret, solista a răspuns: „Poate”.

Pe umărul stâng, Antonia și-a tatuat de curând jumătate din chipul artistului. „Diamantul meu, Antonia”, a scris Alex Velea, în mediul online.

Care este secretul relației lor?

„Certurile apar în orice cuplu, dar sunt lucruri minore, peste care trecem ușor. Nu le lăsăm să ne afecteze. Mă împacă fi­ind el însuși sau făcând câte-o glumiță.

Faptul că am trecut prin multe momente grele îm­preună ne face să ne fie greu să stăm certați, mai ales pentru niște treburi mici. Ne-am călit!”, spunea artista în trecut, pentru VIVA!.

„Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare.

Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară (zâmbește)”, a mai declarat Antonia, pentru aceeași sursă.

Cariera Antoniei a început în urmă cu 11 ani, în 2009, odată cu lansarea hitului „Roses on Fire”, în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a avut succes atât pe plan național, cât și internațional.

După ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory, la sfârșitul anului 2003, și după participarea în competiția Big brother, Alex a colaborat cu artistele Anna Lesko și Anda Adam, lansându-și primul album solo, Yamasha, în anul 2006.

Foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Pîrva, despre fiul ei Alexandru: „Ziua mă solicită foarte mult”

Otniela Sandu nu a mers până la 4 ani. De ce afecțiune a suferit? „A fost un șoc pentru ai mei”

Chris Simion – Mercurian, despre pandemie și vindecarea de cancer: „Viața este pe zile”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter