EXCLUSIV! Alex Dima dezvăluie coincidența prin care și-a cunoscut iubita

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 10 octombrie 2019, 07:42
Alex Dima este unul dintre cei trei protagoniști care apar pe coperta de octombrie a Revistei Unica, iar cu această ocazie, sub lupa Amaliei Enache, colega sa de trust, care în această luna a îmbrăcat haina de redactor-șef, carismaticul prezentator al emisiunii România, Te iubesc! a făcut dezvăluiri în exclusivitate.

Alex Dima este VARDISTUL și acest rol nu și l-a asumat doar în pictorialul nostru, ci și în viața de zi cu zi. Recunoscut grație moralității, integrității și seriozității de care dă dovadă în profesia sa, Alex Dima a acceptat provocarea Unica și ne-a lăsat să-l cunoaștem și dincolo de sticlă. Ce am descoperit? Un bărbat carismatic, cu un simț al umorului fin și foarte bine dezvoltat: „Eu am crescut cu bunica într-o bucătărie foarte mică. Și ea povestea dimineața: Și, azi-noapte, pe la 2-3, donga- donga, Doamne, ce să fie?! Aoleu, ce să fie?! mă gândeam eu. A’ lu’ Cutărică trecea pe stradă“ (râde tare) Eu asta caut, râsul ăla din sat, pe donga-donga cu care am crescut eu. Trebuie (voi, femeile n.r) să-l aveți pe donga-donga, dar să o lăsați mai ușor cu donga-donga (râde cu poftă). Întotdeauna mi-au plăcut femeile cu care am putut să râd, să facem haz. Acum sunt foarte bine, am cu cine…donga-donga (râde).

Alex Dima

 

Alex Dima și-a deschis sufletul în acest interviu pe care i l-a acordat Amaliei Enache pentru Revista Unica și a vorbit despre partenera sa de viață, Georgiana, femeia care-i stă alături de mai mulți ani și pe care a cunoscut-o într-un mod demn de un film de dragoste. Să fi fost coincidență sau destinul să fi insistat să-i scoată, din nou, iubirea în cale? Nu știm răspunsul, dar Alex este împlinit și liniștit: Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu). Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine.“ – ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Alex Dima.

Mai multe dezvăluiri din viața jurnalistului Alex Dima în numărul de octombrie al Revistei Unica!

Sursă foto: UNICA/Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter