Exclusiv! Alina Ceușan si Carmen Grebenișan, la momentul sincerității. Ce cred, de fapt, una despre cealaltă

De Revista Unica, pe
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt protagonistele de pe coperta Unica, ediția din luna martie 2020. Cele două dive glam din online, care în prezent participă la competiția Asia Express, sunt prietene din copilărie și își cunosc absolut toate secretele. Ei bine, iată că o parte dintre ele le-au împărtășit cu noi, într-un interviu exclusiv, acordat în Revista Unica.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost luate la întrebări separat și nu ne-am lăsat până nu am aflat ce cred, de fapt, una despre cealaltă. Cele două au fost nevoite să-și descrie fără perdea atât calitățile, cât și defectele și am fost impresionați de sinceritatea de care au dat dovadă și, pe bună dreptate, o prietenie ca a lor este de-a dreptul de invidiat: „Este o persoană foarte caldă și sufletistă, nu știu cât se vede asta din online, însă este foarte empatică și este acolo tot timpul când ai nevoie de ea. Chit că vorbește mult, știe la fel de bine să și asculte și asta este o calitate extraordinară la un om.” – ne-a declarat Alina Ceușan despre Carmen Grebenișan.

Întrebată ce trăsătură de caracter deține Carmen Grebenișan și și-ar dori-o si ea, Alina Ceușan a răspuns foarte haios: „<"Eu acum dacă-s la party, sunt la party, vorbim în două zile">. În schimb, eu plec acasa la trei.”

Roata s-a întors și i-a venit și rândul lui Carmen Grebenișan să răspundă la provocările noastre despre buna sa prietenă: „Avea un ursuleț de pluș panda pe care l-a ținut la ea mereu. Era pe pat în toată perioadă în care am stat cu ea în apartament pe timpul facultății. Nu-i plac arahidele și nu mănâncă dulciuri niciodată – știu, a fost șocant și pentru mine, dar m-a bucurat enorm să văd că nu-mi fură nimeni ciocolata din sertarul meu cu dulciuri. Alina este perseverentă, determinată și are încredere în forțele proprii.” – ne-a mărturisit Carmen Grebenișan.

Vezi imagini cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan din ședința foto pentru coperta Unica în galeria foto de mai sus! 

Foto: Ștefan Dani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter