EXCLUSIV! Smiley recunoaște, pentru prima dată, relația cu Gina Pistol: „Cumva, ne-am plăcut tot timpul”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 25 septembrie 2019, 18:14
Smiley este unul dintre cei trei protagoniști ai copertei Unica, numărul din luna octombrie, iar cea care a reușit să pătrundă în intimitatea artistului este întocmai Amalia Enache, îndrăgita prezentatoarea de televiziune care, în această ediție, și-a asumat rolul de redactor-șef. 

Smiley și Gina Pistol sunt împreună? Da, Smiley și Gina Pistol sunt împreună! Dacă până acum era vorba doar de un zvon, niciodată confirmat și niciodată infirmat, iată că, pentru prima dată, carismaticul artist recunoaște relația cu frumoasa prezentatoare și face dezvăluiri, în exclusivitate, în Revista Unica.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbizz-ul autohton, iar acum nu mai este un secret pentru nimeni că cei doi se iubesc și sunt împreună. Artistul a explicat care a fost motivul pentru care a preferat discreția în acest timp, dar și cum a început povestea lor de dragoste: Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea. – a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica.

Mai multe detalii despre relația lui Smiley cu Gina Pistol în numărul de octombrie al Revistei Unica, de mâine, 26 septembrie, la toate chișcurile de presă!

Vezi mai multe imagini cu Smiley și Gina Pistol în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: UNICA/Oltin Dogaru, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter