Michael Jackson, acuzat de pedofilie într-un nou documentar. Familia starului reacționează dur

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 17:57
Familia lui Michael Jackson este foarte supărată, după apariția unui documentar care îl acuză pe regretatul artist de pedofilie, descriindu-l drept „scandalos și patetic”.

„Leaving Neverland” este un documentar ce urmează să fie prezentat la Festivalul de Film Sundance la sfârșitul acestei luni. Acesta spune povestea a doi bărbați care susțin că au fost abuzați sexual de către Regele muzicii pop, pe când aveau 7, respectiv 10 ani.

Iată o altă operă extravagantă, o tentativă scandaloasă și patetică de a exploata și de a face profit de pe urma lui Michael Jackson”, au afirmat moștenitorii cântărețului, prin intermediul unui comunicat citat de People.

Potrivit comunicatului, acest „așa-zis” documentar este „doar o reluare a unor afirmații vechi și neîntemeiate. Ar fi surprinzător dacă vreun regizor demn de acest nume a fost implicat într-un astfel de proiect”.

Documentarul a fost numit după extravaganta fermă pe care Jackson a construit-o în California.

Dan Reed, care a realizat acest documentar, a semnat până în prezent mai multe astfel de opere, dintre care unul consacrat atentatului împotriva redacției revistei Charlie Hebdo din Paris în 2015.

Producătorii „Leaving Neverland” au confirmat pentru revista Rolling Stones că cei doi bărbați din documentar sunt coregraful Wade Robson, care a depus o plângere în 2013 împotriva regretatului cântăreţ, şi James Safechuck, care i-a dat în judecată pe moştenitorii lui Michael Jackson.

Ambele cazuri au fost respinse în 2017.

Totuși, Dan Reed susține că ia în serios aceste acuzații.

„Dacă am învățat un lucru, acesta este că abuzurile sexuale sunt complexe și că trebuie auzită vocea victimelor”, a spus regizorul.

A fost nevoie de mult curaj pentru acești doi bărbați să își spună povestea și nu mă îndoiesc de credibilitatea lor”, a precizat el.

Michael Jackson a încetat din viață pe 25 iunie 2009, în urma unei supradoze de medicamente. Acesta a fost acuzat în repetate rânduri de acte de pedofilie.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter