Fetița lui Laurette s-a ales cu dantura spartă în urma unui atac rasist violent

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 18 noiembrie 2019, 17:25

Fetița lui Laurette Atindehou și-a pierdut jumătate de dinte în urma unui atac rasist violent din partea unui coleg de clasă, iar mama acesteia a publicat un mesaj dur pe Facebook despre cele întâmplate.

Frumoasa Luarette a povestit despre cum, în copilărie și adolescență, a fost adeseori batjocorită de colegii ei de școală, din pricina culorii pielii. Spre dezamăgirea fotomodelului, fetița ei, Serena, are parte de aceeași soartă, fiind bullied de colegii ei de clasă din motive rasiste.

Fetița lui Laurette s-a ales cu dantura spartă în urma unui atac rasist violent

„Joi , fetiței mele i a fost spartă dantură de către un coleg care nu e la primul incident de genul acesta”, a scris Laurette într-o postare pe Facebook care a strâns într-o oră multea reacții. „Bullyingul repetat la care este supusă Serena de către acest copil a fost tolerat de școală , plângerile mele ai fost considerate «răsfăț tv»”.

Atacul la care a fost supusă Serena nu ar fi fost primul, potrivit mamei copilei. „Școala nu face nimic pentru a- mi proteja fetița”, a punctat Laurette. „Pentru că dacă ar fi făcut, nu ajungeam în situația de a o aduce acasă mutilată de același coleg care în timp a mai lovit-o de nenumărate ori. Poate că orice mamă ar fi avut instinctul de a călca în picioare tot în jur în acel moment în care și- a văzut copilul plin de sânge și cu dințișorul spart. Dar, în ciuda pielii mele ciocolatii, nu sunt animal. […] Vă rog nu-mi schingiuiți sufletul copilei mele doar pentru că s-a născut mulatră”.

Laurette a lansat un apel către ministrul învățământului în acest sens: „Azi mă văd nevoită să cer public doamnei ministru a învățământului să ne facă dreptate. Da, suntem de culoare. Dar asta nu ne face neoameni. Copilul meu este un copil educat, crescut cu mult sacrificiu de o mamă singură. Copilul meu nu trebuie bătut , scuipat, batjocorit doar pentru că are o altă culoare a pielii. Sunt o mamă singură și lupt nu doar cu un sistem indiferent, ci și cu o mentalitate extrem de primitivă”.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter