Fiica Andreei Berecleanu a crescut – e mai frumoasă ca un fotomodel

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 februarie 2020, 18:22
Prezentatoarea TV Andreea Berecleanu are toate motivele să fie mândră de fiica ei, Eva, care este și frumoasă și deșteaptă.

În cea mai recentă postare de Instagram, vedeta a împărtășit cu fanii ei două poze cu superba ei fiică, însoțite de o descriere deosebit de emoționantă:

”Am fost intrebata de multe ori daca stiu cat sunt de frumoasa. Deopotriva, de catre femei si barbati. De fiecare data, cu sinceritate 100% si fara falsa modestie, am raspuns ca NU! Pentru ca ceea ce vad eu in oglinda, atunci cand am timp, este un chip placut, cu trasaturi armonioase, un cap mic comparativ cu restul lumii si o alura adolescentina.

Cand ma uit la o poza a Evei, fiica mea, cum e aceasta sau altele, sau cand o vad in realitate, atunci realizez ce inseamna frumusetea. Un parinte, oricat de obiectiv ar fi, isi vede copilul frumos. Eu si subiectiva, si obiectiva, si critica, si daca nu ar fi a mea, o vad frumoasa. Si este! Dar nu o luati ca pe o lauda, e o constatare. Cu toate acestea, ii spun adesea ca frumusetea e trecatoare si nu e suficienta. Eva, tu stii cat de frumoasa esti?”

Poza a strâns nenumărate aprecieri de la urmăritorii Andreei Berecleanu, care au remarcat imediat: ”Așa mamă, așa fiică”, ”Părinți frumoși, copii superbi”, ”Dumnezeu a fost generos”. Au existat însă și comentarii critice la adresa tinerei, cum ar fi: ”Frumoasă, dar păcat că exagerează la buze”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter