Fiica cea mică a lui Steve Jobs și-a făcut debutul în modelling

De Adelina Duinea, pe

Fiica cea mică a lui Steve Jobs (n. 1955 – d. 2011), Eve (22 de ani), este protagonista unei noi campanii a brandului american de cosmetice Glossier.

Eve Jobs, fiica cea mică a CEO-ului Apple și a filantropistei Laurene Powell Jobs (57 de ani), a publicat pe contul personal de Instagram două fotografii în care este surprinsă în cadă.

Eve este una dintre cele trei modele selectate de brand pentru campania lor de sărbători. Alături de ea au fost implicate în proiect actrița Sydney Sweeney (23 de ani), din serialul Euphoria, și modelul Naomi Smalls (27 de ani).

Fiica cea mică a lui Steve Jobs și-a făcut debutul în modelling

Deși are mai bine de 156 de mii de urmăritori pe Instagram, acesta este primul ei job în modelling. Eve este în prezent studentă a Universității Standford.

Mama ei, Laurene, a absolvit cu un MBA școala de afaceri Standford. Mai mult decât atât, Laurene și Steve s-au cunoscut în anul 1990, în aceeași universitate, când regretatul CEO Apple a ținut o prelegere studenților.

Eve, care-și va încheia studiile în anul 2021, este pasionată și de echitație. Călărește încă de la vârsta de 6 ani și a participat în competiții naționale și internaționale de-a lungul anilor.

Eve a fost cotată drept una dintre cele mai bune călărețe din lume în categoria sub 25 de ani, relatează website-ul Horse Sport, citat de Insider.

Alături de Eve, pasionate de echitație mai sunt Destry, fiica lui Steven Spielberg, Jessica, fiica lui Bruce Springsteen, Hannah, fiica actorului Tom Selleck, și Georgina, fiica politicianului Michael Bloomberg.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă se mândrește cu ele

Fiica lui Chef Nicolai Tand a împlinit 10 ani. Ce frumoasă este Ilona!

Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, a împlinit 17 ani: „O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter