Fiica lui Alin Oprea, reacție dură, în direct, pentru tatăl ei: „Să-ți fie rușine!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 septembrie 2020, 17:22

Scandalul iscat de divorțul dintre Alin Oprea și soția sa pare să nu se mai termine. Mai nou, copiii artistului au început să iasă în public și să-și expună punctul lor de vedere cu privire la acest subiect.

În cadrul emisiunii de la Antena 1, „Xtra Night Show”, fiica lui Alin Oprea a avut o intervenție telefonică dură legată de despărțirea dintre părinții săi.

Citeşte şi: Alin Oprea rupe tăcerea: „Larisa m-a înșelat de două ori”

Tânăra și-a criticat aspru tatăl și i-a bătut obrazul în direct, în timpul show-ului prezentat de Capatos.

„Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, a spus fata cântărețului, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

După aceste replici dure, Alin Oprea a încercat să explice că fata lui ar fi fost pusă de Larisa să spună acele cuvinte. „Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea”, a spus Oprea, mărturisind apoi că soția l-a avertizat printr-un mesaj ca-i va pune pe copii împotriva lui dacă o va face de râs la în public, potrivit spynews.ro.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter