Fiica lui Shawn Crahan de la Slipknot a murit la doar 22 de ani

De Oana Savin, pe
Fiica lui Shawn Crahan din trupa Slipknot, Gabrielle, a murit la doar 22 de ani. Anunțut a fost făcut de solist, pe Instagram.

Cu inima frântă și dintr-un loc plin de durere, vă informez că fiica mea cea mică, Gabrielle, a murit ieri, 18 mai 2019”, a scris muzicianul pe rețeaua de socializare.

Artistul în vârstă de 49 de ani, câștigător al unui premiu Emmy și cunoscut sub numele de scenă „Clown” (Clovnul) sau #6, a spus că „aranjamentele funerare urmează să fie anunțate”.

Familia mea și cu mine vă rugăm să ne fie respectată intimitatea”, a mai scris Crahan.

Shawn Crahan mai are trei copii, Alexandria, Gage și Simon, Gabrielle fiind cea mai mică dintre ei, notează Daily Mail.

Fiica lui Shawn Crahan de la Slipknot a murit la doar 22 de ani

Shawn Crahan cu soția sa, Chantel, și fiica lor, Gabrielle

Astăzi este cea mai dificilă zi, sunt confuz, sunt furios, sunt trist și sunt foarte foarte trist”, a scris Simon, care de asemenea este muzician.

Gabri îmi este dor de tine, am fost cei mai buni prieteni, ne-am înțeles bine și acum tu nu mai ești aici. Te iubesc Gabri și știu că tu vei știi asta pentru totdeauna”, a completat el.

Alexandria a postat o fotografie din copilărie, în care apare alături de surioara ei mai mic, însoțită de mesajul: „22 este prea devreme ca să mori”.

Sunt în șoc și nu știu cum să procesez valurile de emoții pe care le experimentez. Îmi găsesc confortul în aceste momente în familia mea, prietenii și pisicile. Vă rog să transmiteți toată energia bună către părinții și frații mei”, a scris Alexandria Crahan pe Instagram.

Un alt membru al trupei Slipknot, Corey Tylor, a transmis condoleanțe pe Twitter pentru colegul său: „Inima mi s-a frânt pentru fratele meu. Vă rog să păstrați familia Crahan în gândurile și inimile voastre. I se va simți lipsa”.

Slipknot a fost înființată de Crahan în anul 1993 și au înregistrat hit-uri care au avut mare succes precum „The Devil in I” (2014), „Snuff” (2009) și „Duality” (2004).

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter