Fiul actriței Linda Gray, Sue Ellen din serialul „Dallas”, a murit

Actrița Linda Gray (80 de ani), celebră datorită personajului Sue Ellen din serialul Dallas a anunțat că fiul ei, Jeff Thrasher, a murit luni, 23 noiembrie, la vârsta de 54 de ani.

Fiul actriței Linda Gray, Sue Ellen din serialul „Dallas”, a murit

„O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce. A adus lumii atâta dragoste și era, la rândul lui, iubit de toată lumea! Sper să aibă o călătorie magică”, a scris actrița în dreptul unei fotografii în care fiul ei este surprins mergând pe bicicletă.

„Nu există cuvinte pentru așa ceva. Îmi pare rău pentru pierderea dumneavoastră. Rămâneți puternică! ; Gândurile și rugăciunile mele sunt îndreptate către dumneavoastră în acest moment trist”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de actriță.

Jeff Thrasher era fiul actriței cu regizorul și fotograful Ed Thrasher. Fostul cuplu a fost căsătorit din 1962 până în 1983. Linda Gray mai are o fiică, Kehly Sloane, în vârstă de 52 de ani, căsătorită cu Lance Sloane, rezultată din același mariaj.

Jeff Thrasher a lucrat ca realizator și producător pentru mai multe proiecte de televiziune, cum ar fi Junior Chef Showdown, un show în care copiii își demonstrează talentele în bucătărie, sau The Amazing Race Canada și Canada’s Smartest Person.

În 2017, Jeff a regizat show-ul de televiziune Furze World Wonders. Linda Gray a debutat ca fotomodel. Apoi, din 1978 până în 1989, a jucat în serialul Dallas.

A mai lucrat alături de actorul Sylvester Stallone între 1994 și 1995 pentru Models Inc. S-a întors apoi pe platourile de filmare ale show-ului Dallas în 1996, 1998 și între 2012 și 2014.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui Antonia se sfârșise

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Vichi Răileanu, despre divorț: „N-am reușit să trecem peste anumite momente”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter