Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, a împlinit 17 ani: „O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 15:49

Luni, 7 decembrie 2020, fiul lui Mădălin Ionescu (50 de ani), Filip, a împlinit 17 ani. Filip este fiul prezentatorului TV din fostul mariaj cu Mihaela Coșerariu. Fostul cuplu are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Ștefania (23 de ani) și Filip.

Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, a împlinit 17 ani: „O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri”

„La mulți ani, Filip, băiatul meu iubit! 17 ani, o vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri și sentimente, de aspirații și de pasiuni, dacă nu erai încorsetat de o anumită infirmitate… Știu ca ești protejat de dragostea noastră și te bucuri de fiecare zi, fără să observi, așa cum am mai spus, cât de puține șanse au tinerii speciali în societatea românească”, a scris prezentatorul TV în mediul online.

„Sper, însă, că lucrurile se vor schimba și aici, iar copiii și adolescenții ca tine vor primi o atenție mai mare și un sprijin mult mai ferm. Sper să vina o zi în care vulnerabilitățile voastre să nu mai fie repudiate, ci remediate, iar calitățile multiple, uneori chiar uluitoare, să fie descoperite și apreciate. Te iubesc! În poză, Filip este alături de surorile lui, Ștefania și Petra, dar și împreună cu verișoarele sale, Natalia și Sofia”, a încheiat.

Cu doar câteva zile în urmă, pe 17 noiembrie, și-a aniversat și fiica cea mare, pe Ștefania, care a împlinit 23 de ani. „La mulți ani, Ștefania mea iubita, frumoasă, înțeleaptă și nefiresc de cuminte pentru aceste vremuri! Voi fi totdeauna alături de tine și tu știi asta. Te iubesc!”, a mai scris jurnalistul pe Instagram.

În primăvara anului 2011, Mădălin s-a căsătorit cu jurnalista Cristina Șișcanu (36 de ani). Șase ani mai târziu, în primăvara anului 2017, Cristina a dat naștere primului copil al cuplului, o fiică, Petra. „Astăzi este ziua lui Filip… 17 ani!”, a scris și Cristina în descrierea unei imagini cu Filip, Ștefania și Petra.

Foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Pîrva a apelat la o nouă intervenție estetică: „Mereu m-a deranjat”

Sienna Miller, noi declarații despre despărțirea de actorul Jude Law

Cum s-a schimbat viața lui Codin Maticiuc de când a devenit tată?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter