Flavia Mihășan, însărcinată din nou! „Abia aștept să cunosc bebelușul”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 12 august 2021, 13:27

În noul număr al revistei VIVA!, Flavia Mihășan și iubitul ei, Marius Moldovan, au dezvăluit că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Flavia Mihășan, însărcinată din nou! „Abia aștept să cunosc bebelușul”

Perechea mai are un fiu, Carol, în vârstă de un an. „Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut.

Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a declarat vedeta TV, pentru VIVA!.

Flavia a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină care i se pare mai ușor. „Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată, alergând constant după Carol. Cert e că abia aștept să cunosc bebelușul ăsta minunat, îl așteptăm cu mare, mare drag!”

Cu toate acestea, primul trimestru nu a fost ușor. „În primele săptămâni am avut stări de greață și o foarte mare poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini”, a mai spus tot pentru VIVA!.

Cum s-au cunoscut Flavia și iubitul ei?

Flavia Mihășan şi iubitul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul Mamma Mia!, iar, pe 15 iunie 2019, cei doi au devenit părinții unui băiețel.

Perechea a fost discretă în privința nașterii. Informația a fost făcută publică abia după ce vedeta a fost externată din spital și băiețelul s-a acomodat în locuința cuplului.

Foto: Instagram

Citește și:

După ce a fost acuzată de Iulia Albu că poartă blănuri naturale, Adelina Pestrițu a reacționat

Cezar Ouatu, marcat de pierderea tatălui în perioada sărbătorilor de iarnă

Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter