Fostul Principe Nicolae a anunțat locul în care se va căsători religios cu Alina Binder

De Oana Savin, pe
Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, au anunțat locul în care se va desfășura ceremonia religioasă din data de 30 septembrie.

Astfel, prin intermediul unei postări pe Facebook, fostul principe a anunțat că își va uni destinul cu Alina Binder la Sinaia, locul unde s-a născut bunicul său, Regele Mihai I al Romnâniei.

Citește și: Principele Nicolae, dezvăluiri de ultimă oră despre nuntă

”Nicolae al României şi Alina-Maria Binder sunt încântaţi să anunţe oficierea cununiei religioase la Biserica «Sfântul Ilie» din Sinaia, în data de 30 septembrie 2018. Cununia religioasă va fi urmată de recepţie la care vor participa invitaţi din România şi de peste hotare”, a anunţat, duminică, pe Facebook, fostul principe Nicolae.

El a precizat că mai multe detalii vor fi oferite în apropierea evenimentului.

Nicolae al României a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în iulie 2017, în timpul vacanţei petrecute împreună în Cornwall. Potrivit acestuia, inelul de logodnă este datat 29 iulie 2017.

Citește și: Principele Nicolae s-a căsătorit în secret. Declarația avocatului său

În vârstă de 32 de ani, Nicolae a primit titlul de principe în 2010. În august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae.

„Aceasta nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public şi în privat, decizia fiind luată în asentiment.” – a explicat, la vremea respectivă, consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad.

Casa Regală a României a decis excluderea de la succesiunea tronului ca urmare a unei relații neasumate cu Nicoleta Cîrjan, din care, se pare, a reieșit un copil. Cu toate că Principele Nicolae dorea recunoașterea copilului, partenera sa a refuzat testul ADN.

Principele Nicolae nu a acceptat excluderea din Casa Regală a României, nu a semnat actul și nu îl recunoaște, susținând că bunicul său, Regele Mihai, nu ar fi luat niciodată această decizie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter