Fostul soț al lui Whitney Houston dă vina pe artistă pentru dependențele lui

De Oana Savin, pe Ultimul update Sâmbătă, 15 septembrie 2018, 11:30
Un nou film biografic realizat de Bobby Brown susține că Whitney Houston este vinovată de dependența sa de droguri și alcool și că tot ce a făcut el a fost să o iubească.

În dimineața nunții lor, Bobby pare să aibă îndoieli: „O iubesc mai mult ca orice. Nimeni nu crede că o merit…și poate că nu o merit”, spune Brown în film.

În acest timp, Whitley este înfățișată în timp ce se droghează.

Este din cauză că am emoții”, îi spune ea lui Bobby. Atunci el se îndreaptă către ea, o sărută pe frunte iertător și merg fericiți către altar.

Dacă aceste scene din anul 1992 au vreo bază reală nu se știe, dar cu siguranță asta își dorește să afirme fostul soț al artistei.

Povestea este expusă în cadrul filmului biografic „The Bobby Brown Story”, produsă chiar de acesta.

Brown a fost adesea văzut ca băiatul rău care a blocat-o pe cântăreața cu voce de înger într-o spirală descendentă.

Citește și: Chrissy Teigen și-a mâncat placenta pentru a preveni depresia postnatală

El a fost acuzat că a abuzat-o pe Whitney și că a introdus-o în lumea drogurilor și a alcoolului, din cauza căreia a murit în anul 2012.

Artista de 48 de ani a fost găsită fără viață în baia unei camere de a hotelului Beverly Hilton, cu cocaină în organism.

După trei ani, fiica sa, Bobbi Kristina a murit în același fel, la vârsta de 22 ani.

Filmul îl înfățișează pe Brown ca fiind un suflet pierdut și devotat divei Whitney, care este solicitantă, egoistă și responsabilă pentru consumul zilnic de droguri al lui Bobby, dependență care aproape l-a ucis.

Totuși, în film el nu face furori cu privire la faptul că era un afemeiat. După ce a avut un copil cu amanta sa, Kim Ward, el a avut o aventură cu Janet Jackson.

Chiar și când intră într-o relație cu Whitney, el o înșeală pe aceasta cu Kim. Mai mult, le lasă însărcinate pe amândouă, în același timp. Totuși, Whitney a pierdut sarcina, iar Kim a născut copilul.

Bobby povestește și despre dependența de droguri și alcool. După ce Bobbi Kristina s-a născut, cei doi au început să consume substanțe interzise zilnic.

Într-o altă scenă, Bobbi își pierde cunoștința, iar Whitney îl lovește și pleacă.

Citește și: Julia Roberts arată senzațional la 50 de ani. Are un trup perfect FOTO

După ce se trezește din comă, Bobbi spune: „fără droguri”. Dar, potrivit istorisirilor sale, Whitney nu a ascultat.

Sunt Whitney Houston, nimeni nu îmi spune ce să fac”, spune actrița care o interpretează pe divă în film.

Cât despre momentul în care Whitney a sunat la 911, Bobby a negat că a abuzat-o, iar în film este inclusă o scenă al violenței accidentale.

Se pare că Bobby a prins-o pe Whitney cu un alt bărbat în casa lor. Acesta îl lovește pe presupusul amant, iar Whitney este prinsă la mijloc.

Conform scenariului, Whitney este cea care o ia pe Bobbi Kristina și îl părăsește pe Brown. Ei au divorțat în 2007.

Tot ce am făcut vreodată a fost să te iubesc”, apare el spunând în film.

Filmul biografic se încheie cu moartea lui Whitney și a fiicei lor, Bobbi Kristina și cu imaginea lui Brown devastat de pierderea lor.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro