Fotbalistul Mihai Răduț vorbește despre relația cu Gina Pistol: „Persoanele din jur au fost deranjate”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 august 2020, 18:15
Fotbalistul Mihai Răduț a vorbit într-un interviu despre perioada petrecută la FCSB, printre altele amintind și despre relația cu Gina Pistol care, se pare, i-a cam pus bețe în roate carierei sale sportive.

Mihai Răduț, în vârstă de 30 de ani, a povestit că Gigi Becali, patron al FCSB, nu-l lăsa să joace în echipă din cauza relației cu Gina Pistol care era cu 8 ani mai mare ca el. Actualul mijlocaş al Astrei Giurgiu și prezentatoarea de televiziune au trăit o poveste de dragoste care a durat 7 luni și s-a încheiat în decembrie 2012:

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, – a declarat Mihai Răduț, pentru GSP.ro.

Întrebat dacă existau prejudecăți din cauza relației lui, fotbalistul a punctat: „Da. Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!».

Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos, dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta… Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument….

Citește și – Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire șocantă. Vedeta a pierdut un copil la 3 săptămâni după naștere

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar aflam ce se spunea. Da, oameni din club. Au auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, – a mai spus Mihai Răduţ pentru sursa citată.

Citește și – Mark Stam, testat pozitiv cu coronavirus. Care este starea artistului

Sursă foto: Libertatea, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter