Fotografia de 2 milioane de like-uri a lui Emily Ratajkowski. Fotomodelul a făcut furori în tribunele unui meci de baschet

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 14 noiembrie 2018, 16:52
Emily Ratajkowski este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. De curând, aceasta a fost prezentă în tribunele unui meci de baschet și nu a ezitat să se fotografieze foarte sexy. Imaginea a strâns peste 2 milioane de like-uri!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Checking in on boo @kingjames

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata) pe

În fotografie, Emily nu purta sutien

Fotomodelul polonez a fost prezent la Staples Center din Los Angeles, la un meci de baschet pe care LA Lakers l-a câștigat în fața celor de la Minnesota Timerwolves. Emily a postat pe pagina de Instagram o fotografie în care apărea foarte sexy, fără sutien. Fotografia i-a dedicat-o sportivului LeBron James. ”Am venit să-mi văd iubitul”, a scris Emily, referindu-se la LeBron, pe care l-a și etichetat în postare.

Fanii au postat o mulțime de comentarii critice, considerând că mesajul ei este lipsit de respect. ”Asta e o lipsă de respect și sunt sigur că soția lui (a lui LeBron James – n.r.) de culoare este de acord cu mine”, a scris cineva. ”Câtă lipsă de respect… ”, a postat un alt fan. ”Îmi pare rău pentru ea fiindcă își câștigă banii din felul cum arată…”, a mai spus un utilizator de Instagram.

Emily Ratajkowski

 

Emily Ratajkowski s-a născut în Londra, Anglia. Ea este de origine britanică, germană, poloneză și evreiască. Emily a fost crescută în California, lângă San Diego. Și-a început cariera de fotomodel, la vârsta de 14 ani și pe parcursul anilor aceasta a devenit unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. Emily a apărut în videoclipul lui Robin Thicke, „Blurred Lines”, iar ca actriță, a jucat în producții cunoscute, precum: „ Welcome home” , „Cruise”, „I feel pretty”, „We are your friends” sau „In Darkness”.

 

Citește și: „Amy Schumer și Emily Ratajkowski au fost arestate”

„Adriana Lima, în lacrimi. Supermodelul se retrage definitiv de pe podiumul de modă”

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter