Fotograful de modă Peter Lindbergh a murit

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 04 septembrie 2019, 17:06
Fotograful de modă Peter Lindbergh a încetat din viață marți, la vârsta de 74 de ani. Acesta lucrase recent alături de Meghan Markle pentru realizarea copertei Vogue ediția din Marea Britanie.

Fotograful de naționalitate germană a colaborat de-a lungul carierei sale cu numeroase reviste de modă și a participat la realizarea mai multor reclame.

Peter Lindbergh, care a devenit celebru pentru fotografiile realizate modelelor Naomi Campbell și Cindy Crawford în anul 1990, a murit la Paris.

Recent, acesta a lucrat cu ducesa de Sussex la realizarea unei serii de fotografii pentur numărul din septembrie al ediției britanice a revistei Vogue.

Meghan a postat pe contul oficial de Instagram o imagine în care apare ținându-l în brațe pe  Lindbergh, alături de mesjaul: „Onorând viața și munca fotografului Peter Lindbergh”.

Fotograful de modă Peter Lindbergh a murit

Munca sa este cunoscută la nivelul întregii lumi deoarece surprindea esența subiectului și promova idelaurile sănătoase de frumusețe, ocolind photoshop-ul, și preferând frumusețea naturală cu machiaj minim. Ducesa de Sussex a lucrat cu Peter în trecut și l-a ales personal pentru a le fotografia pe cele 15 femei de pe coperta numărului de septembrie al ediției britanice a revistei Vogue, la care a fost editor invitat. Nu a existat niciun alt fotograf la care să se fi gândit pentru a da viață acestui proiect important”, este mesajul de pe contul oficial al ducilor de Sussex.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter