Gabriela Cristea, aspru criticată pentru fotografiile din mediul online

De Unica.ro, pe

Gabriela Cristea (45 de ani) și soțul ei, artistul Tavi Clonda (40 de ani), au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani).

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Gabriela a avut-o alături pe fiica cea mare și a vorbit despre perioada de izolare impusă de pandemia de coronavirus, dar și despre dorința de a-și mări familia.

Gabriela Cristea, aspru criticată pentru fotografiile din mediul online

După difuzarea interviului, Gabriela a publicat mai multe imagini în mediul online. Urmăritorii i-au reproșat prezentatoarei TV că a exagerat cu aplicațiile de editare foto.

„Am spart gheața, Victoriei îi place la televizor 📺📹”, a scris Gabriela în descrierea respectivelor fotografii.

„De ce i-ai editat ochii lui Măruță?! :)) ; De ce editezi și fața copiilor? Nu îți place de ei așa cum îi ai? Și pe Măruță îl editezi. Doamne cred că ai o problemă cu editatul ăsta🤦🏻‍♀️”, i-au scris doi dintre urmăritori.

Fotografiile editate le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus! 

În timpul interviului oferit lui Măruță, Gabriela a mărturisit că și-ar mai fi dorit copii. „Chiar vreo doi aș [mai] fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea.

Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: «Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei». A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina.

Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par.

Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple.”

Cum a făcut față perioadei de izolare?

„Am avut niște stări din-astea de anxietate, pot să le spun, în care nu mă regăseam. Pentru că nu mai ieșeam cu zilele, pentru că totul se învârtea între ce făceam în casă.

Intervenise și o rutină din-asta. Te trezești dimineața, ai grijă de copii, te duci, speli, calci, faci de mâncare și o iei iar de la capăt. La un moment dat, capeți așa, un fel de blocaj.

Am trecut singură peste. Te scuturi de trei ori și zici: «Acum ce face?». Păi uite ce facem, o luăm de la capăt. Trebuie să-ți găsești scopul în viață”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

Foto: Instagram

Citește și:

Emma Roberts suferă de endometrioză: „Mi s-a confirmat că nu eram dramatică”

Dan Bittman, atac dur la adresa Andreei Esca în problema COVID-19: „Cred că și-a înscenat boala!”

Hugh Grant, despre simptomele COVID-19 pe care le-a avut: „Îmi simţeam ochii de trei ori mai mari”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter