George Burcea a dezvăluit că a fost abuzat în copilarie

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 ianuarie 2020, 15:14
George Burcea, soțul artistei Andreea Bălan, a făcut câteva dezvăluiri neașteptate din copilăria sa. Actorul a recunoscut cu durere în suflet că a fost abuzat și maltratat de tatăl său.

Andreea Bălan, în vârstă de 36 de ani, și George Burcea, în vârstă de 33 de ani, formează o familie foarte frumoasă, discretă și unită. Cei doi au împreună două fetițe minunate, Ella și Clara, însă puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut actorul în copilăria sa: „Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră, o bătea pe mama des, am suferit mult din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de mulți ani. Și eu am luat bătaie de la tata. Am fost abuzat. Mă bătea și am crescut în ritmul acesta”, – a declarat George Burcea la Antena Stars.

George Burcea susțină că violența și agresivitatea tatălui său l-au determinat să-și dorească mai mult de la propria sa viață: „Bătăile de la el m-au făcut să realizez să fac ceva cu viața mea și să fac ceea ce îmi place”, a mai spus George Burcea.

Vezi mai multe imagini cu Andreea Bălan și George Burcea, dar și cu cele două fetițe, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter