George Burcea, replici dure la adresa Andreei Antonescu: „Nu pot să tac”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 octombrie 2020, 15:52
După ce și-au adus acuzații reciproce la testimonialele de la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, George Burcea mută scandalul cu Andreea Antonescu în mediul online. 

După ce Andreea Antonescu a făcut mai multe comentarii dure la adresa lui George Burcea în cadrul emisiunii „Ferma”, actorul a dat cărțile pe față în mediul online. Acesta a postat pe contul său de Instagram părerea sa despre artistă, iar pe fundal se auzea o înregistrare cu apelul făcut de Andreea la numărul de urgență. Cântăreața, care atunci avea o relație cu Ștefan Manolache, a declarat ulterior că nu ea a sunat.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

„Mi-am promis că nu mă mai bag în r****uri… dar… Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală…

Sunt așa cum îi vedeți aici (n.r. referire la înregistrarea în care Andreea Antonescu a sunat la 112, spunând că este ținută cu forța în casă de iubitul său). Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, a scris George Burcea în InstaStories.

Citește și: George Burcea și Andreea Antonescu, schimb dur de replici la „Ferma”

Și Andreea Antonescu a făcut mai multe comentarii la adresa fostului soț al Andreei Bălan. Pe fondul divorțului prietenei sale de George Burcea, aceasta a declarat că „ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri.”

„Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”, a mai spus cântăreața.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter