Gerard Butler și Morgan Brown s-au despărțit după șase ani și jumătate de relație

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 15:24

Vestea că Gerard Butler și Morgan Brown nu mai formează un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi erau împreună de mai bine de șase ani.  

Gerard Butler (50 de ani) și Morgan Brown (49 de ani) s-au despărțit după șase ani și jumătate de relație. Vestea a fost cât se poate de surprinzătoare, dat fiind că la începutul lunii august cei doi au fost surprinși împreună pe stradă și păreau extrem de îndrăgostiți.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Actorul nu a făcut până acum nicio declarație legată de separarea anunțată de revista People, însă a fost văzut recent la o petrecere în aer liber, organizată la Hollywood în cinstea regizorului neo-zeelandez Taika Waititi. Acesta părea să se distreze de minune, fără să poarte mască sau să respecte distanțarea fizică.

Gerard Butler și Morgan Brown s-au despărțit după șase ani și jumătate de relație

Gerard Butler și designerul de interior Morgan Brown au avut o relație de iubire destul de tumultoasă, cu mai multe despărțiri și împăcări. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară împreună în septembrie 2014, pe o plajă din Malibu, California. La distanță de nici doi ani, în noiembrie 2016, surse apropiate actorului au dezvăluit că aceștia „s-au despărțit cu ceva timp în urmă”. 

Citește și: Gerard Butler a împlinit 50 de ani. Imagini de colecție

Butler și iubita lui au reluat legătura în vara lui 2017. Ei au fost surprinși împreună pe plaja din Tulum, Mexic. Trei luni mai târziu, aceștia s-au despărțit din nou. Actorul declara atunci pentru People că a fost o provocare pentru el să își facă timp pentru o relație, în condițiile în care are foarte mult de muncă și nu prea are viață personală. Cei doi s-au împăcat în 2019, dar se pare că nici de data asta lucrurile nu au mers prea bine.

Sursă foto: Profimedia

 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter