Gerard Depardieu a scăpat de acuzațiile de viol. Cazul a fost închis

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 iunie 2019, 15:39
Gerard Depardieu a scăpat de acuzațiile de viol și agresiune sexuală făcute de o tânără actriță. Procurorii au oprit investigația din lipsă de probe.

Gerard Depardieu a aflat în vara anului trecut că o tânără, studentă la facultatea unde acesta preda, a depus o plângere penală împotriva lui, acuzându-l de viol și agresiune sexuală. Fata susținea că actorul francez el a abuzat-o sexual de două ori în casa lui din Paris, unde repetau pentru un spectacol.

Avocații starului cinematografiei franceze au negat acuzațiile: „Am avut o lungă întâlnire cu Gerard Depardieu și sunt absolut convins că nevinovăția lui va fi stabilită”, a transmis la acea vreme avocatul Herve Temime, care a precizat că Depardieu a fost „devastat” de întreaga poveste.

Procurorii din Paris care au anchetat cazul nu au găsit probe suficiente pentru a continua investigațiile, potrivit Digi24.

„Cele câteva anchete desfăşurate nu au dus la o dovadă a infracţiunii”, au transmis aceștia.

Gerard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori francezi. În vârstă de 70 de ani, acesta a câștigat multe premii de-a lungul carierei sale și a fost nominalizat la Oscar și la premiile BAFTA pentru rolul său din „Cyrano de Bergerac” (1990). Pentru aceeași prestație a primit Frunza de Palmier la Cannes. Lista de filme și producții de televiziune în care a jucat actorul francez este lungă, dar cele mai cunoscute sunt „1900/ Novecento” , „La Chèvre”, „Le dernier métro”, „Green Card” şi „Le Comte de Monte Cristo”, „The Man in the Iron Mask”.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter