Gheorghe Visu, actorul din „Inimă de țigan”, a ajuns la spital și are nevoie de oxigen

De Unica.ro, pe

Gheorghe Visu (69 de ani) a ajuns de urgență la spital. Actorul din serialul „Inimă de țigan” este  internat la Spitalul Matei Balș din Capitală și are nevoie de oxigen. El a făcut o postare pe pagina personală de Facebook, prin care și-a speriat fanii: „Cârlan bătrân atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea.”

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Chiar dacă nu se cunoasc prea multe detalii despre problemele actorului, apropiații acestuia sunt îngrijorați că ar putea fi vorba de COVID-19.

„Nu ştiu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înţeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi şi mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Şi voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a spus actrița Carmen Tănase pentru Impact.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter