Gigi Hadid, noi fotografii alături de fiica ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 23 noiembrie 2020, 13:35

Gigi Hadid (25 de ani) și artistul Zayn Malik (27 de ani) au devenit părinți pentru prima dată în luna septembrie. Recent, modelul a publicat două noi fotografii alături de fiica ei.

Gigi Hadid, noi fotografii alături de fiica ei

În imagini, Gigi și fiica ei sunt surprinse în aer liber, bucurându-se de un apus de soare. Alături de cele două fotografii, modelul a postat și câteva cu bradul pe care deja l-a împodobit.

„Un nou fel de a fi ocupată & obosită”, a scris în descrierea imaginilor. „Dar este cea mai grozavă, de aceea a decorat de Crăciun mai devreme.”

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

„Fetița noastră s-a alăturat Pământului weekendul acesta și deja ne-a schimbat viețile. Atât de îndrăgostiți!”, a scris Gigi luna trecută, pe contul personal de Instagram.

„Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă! 🙏🏽❤️ Să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum este imposibil. Iubirea pe care o simt pentru această mică ființă este departe de înțelegerea mea.

Recunoscător să o cunosc, mândru să o numesc a mea și bucuros pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris și Zayn, alături de o altă imagine.

Pentru moment, perechea nu a dezvăluit nici numele micuței și nici nu au publicat imagini cu chipul ei.

Gigi și Zayn au avut o relație presărată cu despărțiri

„Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, în decembrie 2019”, a dezvăluit atunci o sursă. „Zayn i-a scris lui Gigi în ultima lună, iar ea a decis să-i ofere o a doua șansă.”

„Întotdeauna l-a iubit, dar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat la noul său album și este focusat către a-și îmbunătăți sănătatea mentală. Este mult mai bine acum.” Perechea a confirmat că s-a împăcat în luna februarie a anului acesta.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Ada Condeescu, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Emoțional așa, e o încercare”

Hilary Duff, în contact cu noul coronavirus în timpul sarcinii

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter