Gigi Hadid și Kate Perry, acces interzis în China. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 21 noiembrie 2017, 14:40
Show-ul de modă de aseară prezentat de brandul Victoria’s Secret în Shanghai, China, primul de acest gen desfășurat în afara Americii și Europei, nu a avut-o ca protagonista și pe Gigi Hadid, îngerașul care, la doar 22 de ani, face parte din primele cinci top modele cel mai bine plătite din lume.

Cu toate că Gigi Hadid a anunțat cu părere de rău pe contul sau de Twitter, încă de vineri, că nu va participa la prezentarea din China, modelul nu a oferit și o explicație a acestui fapt: „Sunt atât de dezamăgită că nu pot merge în China în acest an” – a scris aceasta.

Însă, între timp, se pare că s-a aflat și motivul și este legat de filmarea pe care Bella Hadid a postat-o în luna februarie pe contul său de Instagram. În filmulețul video apărea Gigi Hadid ținând în mâna o prăjitură în forma feței lui Buddha, aceasta schimonosindu-și chipul astfel încât să-i imite trăsăturile. Acest fapt a deranjat foarte mult opinia publică din China care nu a iertat-o nici după ce aceasta și-a cerut scuze în mod public pe rețeaua de socializare chineză Weibo și i-a asigurat pe utilizatorii săi de tot respectul și iubirea pe care le poartă poporului chinez. În schimb, sora sa, Bella Hadid, a fost prezentă pe podiumul de modă din China.

Bella Hadid Victoria s Secret 2017

Cu siguranță, decizia a fost luată de PR-ul Victoria’s Secret pentru a evita eventualele neplăceri sau asocieri negative de imagine, cu atât mai mult cu cât celebra casă de modă tocmai și-a făcut intrarea pe piața chineză și a deschis primul său magazin în Shanghai.

Artistei Kate Perry i-a fost retrasă viza de China

Nici Kate Perry nu a primit viza de China, cu toate că aceasta trebuia să susțină un concert în cadrul spectacolului de modă Victoria’s Secret. Conform presei internaționale, aceasta ar fi primit-o inițial, dar apoi i-ar fi fost retrasă. Motivul este, se pare, foarte asemănător cu cel al modelului Gigi Hadid. În timpul concertului pe care Kate Perry l-a avut în urmă cu doi ani în Taiwan, acesata ar fi purtat o rochie cu imprimeu de floarea-soarelui, iar acesta este considerat un simbol al separatiștilor taiwanezi.

Parada de lenjerie intimă desfășurată ieri în China va fi difuzată la nivel mondial pe data de 28 noiembrie.

Citește și – Cum arată mama lui Gigi și Bella Hadid

Citește și – Secretele îngerașilor Victoria’s Secret – Cum își îngrijesc pielea și părul

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter