Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit părinți. Primele imagini cu fetița lor

De Unica.ro, pe
Gigi Hadid și  Zayn Malik au devenit părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii și au postat deja pe rețelele de socializare prima imagine cu fetița lor.

Gigi Hadid (25 de ani) și iubitul său, Zayn Malik (27 de ani), au devenit părinții unei fetițe în urmă cu câteva zile. Anunțul că micuța a venit pe lume a fost făcut pe rețelele de socializare de fostul membru al grupului One Direction, care a publicat o imagine alb-negru în care își ține de mână fetița.

Citește și: Gigi Hadid, primele imagini cu burtica de gravidă. Vedeta va naște în curând

Gigi Hadid și Zayn Malik, despre venirea pe lume a fetiței lor

„Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă! Este imposibil să spun în cuvinte ce simt acum. Dragostea pe care o simt pentru acest om minuscul este dincolo de înțelegerea mea. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru că este a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună” – a scris Zayn Malik.

La rândul ei, supermodelul Gigi Hadid a publicat pe contul său de Instagram o fotografie asemănătoare și le-a mărturisit fanilor că venirea pe lume a micuței ei i-a schimbat viața.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid) pe

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au început relația în anul 2015, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului „Pillow Talk”. S-au despărțit în martie 2018, s-au împăcat în iunie, pentru ca mai apoi să se despartă din nou în noiembrie 2019. Și-au reluat relația în decembrie 2019.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter