Gina Pistol a primit un cadou de la Smiley: „Sper să fie ultimul”

De Oana Savin, pe
Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de trei ani, însă au preferat să se iubească în secret până când artistul a confirmat relația sa cu prezentatoarea de televiziune, pentru Revista Unica. Acum, Gina nu se mai ferește, și a împărtășit cu fanii ei cadoul pe care l-a primit de la iubitul său.

Gina se află în Filipine, unde filmează cel de al treilea sezon al show-ului Asia Express, emisiune difuzată în primăvara anului viitor, de Antena 1. Într-un InstaStory, Gina le-a arătat admiratorilor ei ce cadou a primit de la Smiley.

Pe acesta l-am primit de la iubitul meu. Sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, a spus frumoasa blondă, arătând un lănțișor.

Gina Pistol a primit un cadou de la Smiley: „Sper să fie ultimul”

Smiley a recunoscut relația cu Gina Pistol

În numărul de octombrie al Revistei Unica, Smiley a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu Gina Pistol de mai bine de trei ani.

Artistul a explicat care a fost motivul pentru care a preferat discreția în acest timp, dar și cum a început povestea lor de dragoste: „Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica.

Mai mult, artistul a recunoscut că locuiesc împreună.

Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde)”, a mai povestit Smiley.

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter