Gina Pistol, acuzată că și-a injectat buzele în timpul sarcinii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 01:41

Gina Pistol (39 de ani) și Smiley (37 de ani) urmează să devină părinți pentru prima dată. Deși este însărcinată, prezentatoarea TV încă muncește.

Viitoarea mămică filmează în prezent noul sezon al competiției culinare Chefi la cuțite. În pauzele de la filmări, Gina își ține comunitatea la curent cu schimbările din timpul sarcinii sale.

Gina Pistol, acuzată că și-a injectat buzele în timpul sarcinii

Recent, prezentatoarea TV a fost acuzată de urmăritori că și-ar fi injectat buzele. „Bună dimineața! Clarific aici, ca să nu mai stau să răspund la toate mesajele.

Eu, de când m-am operat în urmă cu câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și din soluția injectată, nu mi-am mai injectat absolut nimic în buze.

Doi la mână, cam cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Nu cred că există doctor estetician care să facă lucrul ăsta.

Trei la mână, buzele sunt umflate pentru că sarcină”, a mărturisit Gina în mediul online. Cu o zi înainte, tot în online, Gina dezvăluia că și-a simțit fiica sughițând.

„Sună aiurea, dar era prea fain momentul. Am râs cu lacrimi. A sughițat fi-mea până acum. (râde) Da măi, o simt când sughiță. E așa fain momentul”, a spus.

Ce pofte are Gina Pistol pe perioada sarcinii?

În urmă cu câteva zile, după o zi întreagă de filmări, prezentatoarea le dezvăluia urmăritorilor ei ce abia așteaptă să mănânce când va ajunge acasă. „Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru.

Aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie, dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți.”

Foto: Instagram

Citește și:

Ada Condeescu, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Emoțional așa, e o încercare”

Hilary Duff, în contact cu noul coronavirus în timpul sarcinii. S-a izolat

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter