Giulia Anghelescu, topless pe Instagram: „Excepțională fotografie, magistral model”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 decembrie 2020, 17:34

De curând, Giulia Anghelescu (36 de ani) a lansat o nouă piesă, Absent. Printre fotografiile de promovare publicate în mediul online, artista a strecurat și una topless.

Giulia Anghelescu, topless pe Instagram: „Excepțională fotografie, magistral model”

„Încă te simt în piele, spune care-i rostul?”, a scris solista în descrierea imaginii. „Wow”, a comentat Antonia. „Hot momma! Ești superbă! ; Excepțională fotografie, magistral model”, au fost alte câteva dintre comentariile urmăritorilor artistei.

Fotografia o găsiți mai jos!

Cum se menține Giulia în formă?

„Mănânc trei mese principale pe zi, iar între ele am tot timpul la mine migdale, caju sau fructe de pădure”, a dezvăluit artista.

„Îmi plac pastele foarte mult și recunosc că, deși am renunțat la a mai mânca paste zilnic, o dată pe săptămână le gătesc și le savurez din plin.

Nu aș renunța la nimic de dragul unei diete. Norocul meu e că nu sunt o mare iubitoare de dulciuri, așa că mă pot abține fără probleme.

În general gust tot ce am poftă. Recunosc că nu stau la masă până să mă satur. Mă opresc din mâncat atunci când simt că nu îmi mai e foame”, a mai precizat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de (@mygiulia)

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, formează un cuplu de aproximativ 15 ani și sunt părinții a doi copii, un fiu și o fiică, Mikael și Antonia.

Joi, 26 noiembrie, cântăreața și-a aniversat soțul. „Întotdeauna al meu, întotdeauna a ta! La mulți ani, soțul meu! Fie ca tot ceea ce-ți dorești să se îndeplinească.

Oh, stai, deja ai tot ceea ce-ți dorești, copiii și pe mine! Te iubim atât de mult! ❤️❤️❤️”, a scris Giulia în descrierea unei imagini în care apare alături de soțul ei.

Foto: Instagram

Citește și:

Mihai și Iulia Albu, noi conflicte din cauza custodiei fiicei lor. Creatorul a fost dat în judecată

Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

După primul ei născut, o mamă a pierdut 27 de sarcini: „Este frustrant și dureros”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter