Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au logodit

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 octombrie 2020, 10:53
Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au logodit. Artiștii au dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, acolo unde au publicat o fotografie în care le arată fanilor inelul de logodnă. 

Cântăreții Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au cunoscut în 2014, în cadrul show-ului „The Voice”, unde au fost antrenori. Cei doi formează un cuplu din 2015. Artiștii și-au anunțat logodna printr-o fotografie publicată pe Instagram.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

„Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020… şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!”, a scris Blake Shelton în dreptul fotografiei publicate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hey @gwenstefani thanks for saving my 2020… And the rest of my life.. I love you. I heard a YES!

O postare distribuită de Blake Shelton (@blakeshelton) pe

Gwen Stefani şi Blake Shelton se aflau în alte relații atunci când s-au cunoscut, însă ambii au divorțat în vara anului 2015. Cântăreața, în vârstă de 51 de ani, a pus punct căsniciei cu muzicianul Gavin Rossdale, tatăl celor trei băieți ai săi, după 14 ani. Artistul, în vârstă de 44 de ani, era căsătorit de patru ani cu Miranda Lambert, interpretă de muzică country. Acesta a mai fost căsătorit între 2003 și 2006 cu Kaynette Williams.

Citește și: Gwen Stefani a pierdut sarcina și a amânat nunta

Stefani și Shelton, numit de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă în 2017, aveau planuri de nuntă în 2018 și se pregăteau să devină părinți. Însă cântăreața a pierdut sarcina în urma unui avort spontan și din această cauza au amânat marele eveniment.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter