Harvey Weinstein, testat pozitiv cu noul coronavirus în închisoare

De Unica.ro, pe
Harvey Weinstein, în vârstă de 68 de ani, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală, se află în carantină după ce a fost infectat cu noul #coronavirus. 

Fostul producător de la Hollywood este izolat la închisoarea de maximă siguranță Wende Correctional Facility din New York. El a fost transferat aici săptămâna trecută, de la închisoarea Rikers Island, situată în cartierul Queens din New York, unde se afla din data de 11 martie, când a fost dată sentința.

Citește și: Placido Domingo, infectat cu coronavirus: „Am avut simptome de febră şi tuse”

Se pare că în ambele închisori au fost confirmate cazuri de coronavirus. Mai mulți membri ai personalului închisorii unde se află Weinstein au fost puși, de asemenea, în carantină. Înainte de a se face transferul, fostul producător a acuzat dureri în piept și a fost internat într-un spital. Acesta are o stare de sănătate destul de șubredă.

Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de închisoare

Harvey Weinstein execută o pedeapsă de 23 de ani pentru viol şi agresiune sexuală. Juraţii au stabilit vinovăţia lui Weinstein în cazul a două capete de acuzare: agresiune sexuală, comisă în 2006 asupra fostei asistente de producţie Mimi Haleyi, şi viol, comis în 2013 asupra actriţei Jessica Mann.

Citește și: Prințul Albert de Monaco testat pozitiv pentru Covid-19

Peste 80 de femei, printre care actrițele Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune. Valul de acuzații nu a dus numai la decăderea sa profesională, ci și la o serie de investigații criminale care au alimentat și fenomenul #MeToo.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter