Horia Brenciu, adevărul despre băiețelul înfiat: „Auzisem că vrea să avorteze și…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 ianuarie 2020, 15:40
Horia Brenciu a vorbit despre familia sa într-un interviu sincer și deschis. Artistul a făcut mărturisiri inclusiv despre băiețelul pe care l-a adoptat în familia sa, povestind cum a luat această decizie binecuvântată.

Horia Brenciu se poate declara împlinit din toate punctele de vedere. Artistul are o carieră strălucită, este un soț și un tată fericit și împlinit. Horia Brenciu are patru copii: doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este o fetiţă care este rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, un băieţel, a fost înfiat: „Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ”Nu-l avortează, îl vrem noi! Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, – a dezvăluit Horia Brenciu la la finalul lunii decembrie 2019, în emisiunea ”Profesioniştii”, prezentată de Eugenia Vodă la TVR1.

Vezi imagini cu Horia Brenciu și familia în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter