Ileana Stana-Ionescu, la 84 de ani: „Nu mai iese din casă aproape deloc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 decembrie 2020, 14:35
Ileana Stana-Ionescu are 84 de ani, iar de doi ani a ales să se retragă din activitatea artistică. De când a ieșit la pensie, actrița încercă să facă față provocărilor bătrâneții. 

Ileana Stana-Ionescu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu doi ani, după o carieră în teatru și film de peste 60 de ani. Pentru activitatea sa artistică a fost omagiată cu „Premiul pentru Întreaga Carieră” în cadrul celei de-a 13-a ediții a Galei Premiilor Gopo, în 2019.

Citește și: Ileana Stana Ionescu, mesaj după o poveste de iubire de 67 de ani

Actrița își petrece acum majoritatea timpului în vila sa din nordul Capitalei, alături de soțul său, Andrei Ionescu. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 7 decenii.

„Stă în pat și în fotoliu, atât. Este ajutată de soț și de o femeie care vine să le facă mâncare și curățenie. Dacă face câțiva pași prin casă, obosește foarte tare și nu mai poate respira. Nu mai iese din casă aproape deloc. Nu are o boală gravă, ci pur și simplu are o bătrânețe mai grea. Soțul ei îi pune casete cu filme vechi românești, se mai uită și la știri, la politică”, ar fi declarat surse din apropierea marii actrițe pentru Impact.ro.

Citește și: Ileana Stana Ionescu s-a retras din teatru. De ce a luat actrița această decizie radicală

Pe lângă problemele bătrâneții, Ileana Stana-Ionescu îi duce dorul băiatului său, Andrei. Îl vede doar de două ori pe an, acesta fiind medic în Statele Unite ale Americii.

„Când vorbim la telefon și ne facem declarații, totul e perfect. Dar simt nevoia atingerii lui”, declara actrița în urmă cu doar câteva luni.

Sursă foto: Libertatea.ro, captură video

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter