Ilinca Vandici are un soț foarte gelos: „Mi-e foarte frică”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 noiembrie 2019, 14:37
Pe Ilinca Vandici nu o vedem des în compania soțului ei la evenimente, iar potrivit vedetei, acesta este un bărbat gelos.

Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici, este gelos pe bărbații din jurul acesteia – dar nu a ajuns în punctul în care să îi spună soției cu ce să se îmbrace sau dacă are voie să iasă din casă.

La Gala Unica, Ilinca Vandici a venit prin ploaie, refuzând ajutorul din partea vreunui bărbat care să o întâmpine cu o umbrelă: „Nu-mi mai permit să sun niciun domn să vină după mine, având în vedere că-s măritată”, a spus ea pentru Libertatea la gală. „Doamne ferește. Îi împachetează Andrei pe toți, îi aliniază imediat. Mai bine vine soția bolnavă, răcită, decât să apeleze la vreun ajutor. Imediat scoate ce-i mai rău din el. Mi-e frică, nu pot să fac așa ceva. Mi-e foarte frică”.

Mai mult, de când s-a căsătorit, Ilinca nici nu se mai uită la alți bărbați, după cum chiar ea a a povestit: „Nu mă uit în stânga, nu mă uit în dreapta. Nu accept nimic. E, acum portiera poate să-mi deschidă, să-mi dea o mână, să mă ajute să cobor sau să urc în mașină, dar atât. Nu să sun eu pe cineva anume să mă ajute”.

Foto – Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter