Împăcarea anului! Mirabela Dauer și Raoul, din nou împreună

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 ianuarie 2018, 11:45
Mirabela Dauer și Raoul s-au împăcat, în sfârșit, după trei ani de animozități, timp în care, abia dacă cei doi îndrăgiți artiști și-au vorbit.

Mirabela Dauer și Raoul nu numai că au urcat, din nou, pe aceași scenă, dar și-au și început anul împreună, pe meleaguri străine, în Israel, conform unei fotografii postate de artist pe pagina sa personală de Facebook: Începem anul împreună.” – a fost mesajul care a însoțit imaginea.

Raoul, pe numele său complet Raoul Rares Borlea, a fost însoțit de iubita sa, Jaqueline, specialist în resurse umane, femeia care, se pare, a reușit, în sfârșit, să-i cucerească inima, având în vedere că artistul, care va împlini anul acesta 39 de ani, nu a fost văzut niciodată în compania unei femei.

Mirabela a declarat că motivul despărțirii și, implicit, al întreruperii colaborării pe care o aveau a fost faptul că nu-l mai suporta lângă ea pe Raoul, iar acesta a continuat susținând că artista îl sufoca. Întâmpinați cu ropote de aplauze de fiecare dată când urcau pe șcenă, cei doi și-au reconsiderat sentimentele și au decis să meargă, profesional vorbind, în continuare, pe același drum: ”Pentru mine a fost şi este un om apropiat sufletului meu”, a declarat Raoul, conform Libertatea.ro, iar Mirabela a punctat: Poate s-a dezmeticit pentru că, după toată familia lui, eu am ţinut cel mai tare la el. Am fost singurul om care a ţinut la el, după părinţii lui”.

Citește și – Mirabela Dauer arată senzațional la 68 de ani! Care este secretul ei! Face asta în fiecare dimineață, de 2 ani

Citește și – Dieta simplă prin care Mirabela Dauer a slăbit 11 kilograme: ”Am mâncat normal”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter