În ce relație a rămas Anna Lesko cu tatăl fiului său: „Cred că nu a trecut încă peste moment”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 august 2020, 15:01
Anna Lesko a vorbit despre despărțirea de DJ Vinnie, tatăl fiului său, Adam, alături de care a trăit o poveste de dragoste de peste 8 ani de zile. Artista a explicat motivele care au stat la baza rupturii definitive.

Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit anul trecut, însă au rămas în relații relativ bune de dragul lui Adam, fiul pe care-l au împreună: „E o relaţie extrem de punctuală, strict despre Adam şi atât. Adică şi de la el vine asta, e foarte punctual în comunicare şi cred că asta e şi pentru că undeva mă blamează pentru această despărţire şi mă face să cred că nu a trecut încă peste moment. În schimb, noi avem o mediere care a pus la punct foarte multe lucruri, care altfel ar fi fost dezastruoase, discuţii inutile, certuri despre copil şi aşa mai departe. Eu am insistat să facem medierea şi am reglat lucrurile, iar conform acestei medieri, noi continuăm relaţia extrem de simplu şi punctual.”  – a declarat Anna Lesko pentru Ok!Magzine.

Anna Lesko susține că fiul său, Adam, în vârstă de 6 ani, a înțeles situația și nu este afectat: „Adam e un copil super-vesel, nu e afectat, nu e nevoie de niciun psiholog, nu pune mii de întrebări, se simte bine şi acasă, dar şi când îl vizitează pe tatăl lui. Adrian îl iubeşte enorm de mult, e un tată grijuliu. Dar în ceea ce mă priveşte, eu am considerat, la un moment dat, că suntem de mână, dar privim în direcţii diferite. Şi el nu a fost de acord. El a spus că priveşte în direcţia mea. Au fost opt ani de zile frumoase alături de el, dar faptul că noi am fost non-stop împreună a influenţat negativ relaţia. Eram împreună pe drum spre concert, la concert, după concert, în casă. Nu e ca şi când el pleca la treaba lui, făcea altceva şi se mai aşeza timpul şi spaţiul între noi. Nu exista aşa ceva. Eram efectiv non-stop împreună. Şi la un moment dat asta şi-a spus cuvântul.

Acum vorbesc strict despre mine. N-ar fi frumos să vorbesc din punctul lui de vedere, deşi ştiu foarte bine părerea lui. Deci opt ani împreună, împărţind şi scenă, şi viaţă, şi tot ce e adiacent nu e cea mai bună idee. Trebuie să existe spaţiu. Chiar dacă e o relaţie, nu trebuie să devenim, din doi, unul. Fiindcă e moarte curată. Aşa se duce totul liniştit, dar sigur.

Citește și – Silvia Dumitrescu suferă de o boală rară: „Nu are niciun leac. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta”

Fiecare trebuie să-şi păstreze spaţiul şi identitatea, cu propriile dorinţe, nevoi şi prieteni. La fel cum focul are nevoie de aer, aşa şi oamenii au nevoie de asta. Focul în relaţie se reaprinde dacă ne dăm spaţiu. De-asta multe cupluri nu rezistă: se consumă absolut totul împreună, după care nu mai ai ce să consumi. Îţi trece momentul de îndrăgosteală, capul se limpezeşte, hormonii se duc şi te trezeşti că ce? Începi să vezi şi defectele şi uite aşa dai de discuţii, situaţii, probleme şi te trezeşti la o răscruce. Tu trebuie să rămâi Tu, el să rămână EL, cu obiceiurile şi personalitatea lui.” – a mai spus Anna Lesko pentru sursa citată.

Citește și – Larisa Oprea, prima declarație despre divorț: „Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter