În custodia cui a rămas fiica Antoniei după divorțul artistei?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 19 noiembrie 2020, 14:46

Timp de doar doi ani, din 2011 până în 2013, Antonia (31 de ani) a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, tatăl fiicei sale Maya (10 ani).

Recent, divorțul fostei perechi a fost pronunțat. De mai bine de șapte ani, Antonia formează un cuplu cu artistul Alex Velea (36 de ani). Perechea are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani.

„Am încheiat divorțul. În ceea ce privește nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.

Îmi doresc să fim bine, fericiți, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Și bineînțeles, să lansăm muzică”, a spus Antonia, pentru Click!.

În custodia cui a rămas fiica Antoniei după divorțul artistei?

Pe perioada divorțului, Maya, fiica Antoniei și a lui Vincenzo, a locuit cu tatăl ei în Italia. Acum, custodia este comună.

„Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în funcție de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate”, a spus avocatul artistei.

„Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a mai spus avocatul.

Deși nu s-au mai întâlnit fizic, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Antonia și Maya vorbesc zilnic. „Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe What’s App, etc.

Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne întâlnim din cauza pandemiei. Sper din suflet ca la anul lucrurile să își revină și să fie mai simplu să călătorim!”, a mai spus artista.

Cariera Antoniei a început în urmă cu 11 ani, în 2009, odată cu lansarea hitului „Roses on Fire”, în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a avut succes atât pe plan național, cât și internațional.

Foto: Instagram

Citește și:

Teo Trandafir a vorbit despre bărbatul din viața ei. Ce a dezvăluit vedeta TV?

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară! „Sunt copleșit de emoție”

Olimpia Melinte a confirmat sexul celui de-al doilea copil: „Îmi vine să plâng, să râd, să sar în sus de fericire”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter