Ingrid Vlasov, în doliu. Mama creatoarei de modă a murit de coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 august 2020, 15:36
Ingrid Vlasov este în doliu. Mama creatoarei de modă a murit de coronavirus, după o luptă crâncenă pe care a dus-o pentru viața sa.

Viviana Vlasov, de profesie medic, era internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, iar starea ei s-a agravat într-un ritm galopant. La o săptămână după ce a fost infectată cu COVID-19, aceasta a încetat din viață. Mama lui Ingrid Vlasov avea 72 de ani și organismul său nu a mai făcut față cu toate că medicii au depus toate eforturile necesare pentru a o ține în viață:

„La început părea să meargă bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate. În ultimele două zile, însă, starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat la Terapie Intensivă. Practic, foarte repede i-a fost devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot.

Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta”, – a declarat Carmen Manciuc, directorul medical la Spitalului de Boli Infecţioase.

Citește și – Larisa vs Alin Oprea. Scandalul continuă: „De când e cu amanta a început să îşi denigreze soţia”

Ingrid Vaslov a făcut tristul anunț pe contul său de Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu mama sa. Deși nu a spus multe cuvinte, mesajul a fost explicit.

 

View this post on Instagram

 

Mama ⚘ 06.02.1948 – 22.08.2020

A post shared by Ingrid Vlasov (@ingridvlasov) on

Citește și – Dani Oțil a împlinit 40 de ani. Ce coincidență bizară a trăit artistul. Nu scapă de imaginea Mihaelei Rădulescu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter