Ioana Blaj și Ducu Ion s-au logodit

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 13 mai 2019, 12:08
Ioana Blaj și Ducu Ion, fostul soț al Dianei Dumitrescu, s-au logodit. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 6 ani și, iată că, acum a venit și momentul mult așteptat.

Ioana Blaj și Ducu Ion formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizz-ul autohton. Au împreună doi copii, iar acum au decis să facă și pasul cel mare. De ziua lui de naștere, pe 12 mai, Ducu Ion a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Totul s-a petrecut în timpul vacanței în care aceștia se află, în Istanbul, iar Ioana a împărtășiyt momentul pe conturile de socializare:

Ioana Blaj inel de logodna

„De ziua lui, m-a întrebat dacă pot să-i fac un cadou mai special. I-am zis, DA. La mulți ani, Ducu! #iwasproposed #istanbul #sohohouse”, – a scris Ioana Blaj pe Facebook.

Ioana Blaj si Ducu Ion casatorie

Ioana Blaj și Ducu Ion s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în 2014 deveneau părinți pentru prima dată. În tot acest timp, cei doi au purtat, în loc de verighete, două brățări identice. Ducu Ion a mai fost căsătorit cu Diana Dumitrescu, însă în 2013, după 4 ani de mariaj, cei doi au divorțat.

Sursă foto: Fcaebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter