Ioana Ginghină: „Cred in căsătorie și cred că mai încerc încă o dată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 august 2019, 15:19

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol la începutul verii, după mai bine de 10 ani de căsnicie. Cu toate astea, actrița încă mai crede în ideea de „fericiți până la adânci bătrâneți”, după cum a scris pe blog-ul ei.

Actrița povestit cum o colegă de teatru mai tânără a întrebat-o dacă se va mai căsători încă o dată, iar ea a răspuns că da, ar mai face-o. „Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie?”, a scris Ioana. „Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani”.

Ea a menționat că este dificil să găsești un om cu care să te potrivești la 20 de ani și să evoluați împreună în mod egal, fără să existe diferențe cu privire la așteptările de viață. Însă acest lucru nu o sperie – de altfel, și divorțul a decis să îl abordeze dintr-o perspectivă sănătoasă pentru psihicul ei. Am observat că există două tipuri de persoane care au trecut printr-un divorț”, a subliniat în postare. „Cei care se despart dar își petrec mulți ani să-și plângă de milă și a doua categorie, cei care se vindecă și învață din lecțiile primite, ba mai mult le transformă în ceva frumos și demn. Eu fac parte din a doua categorie. Sunt o persoană care îmbrătiseaza lecțiile , învăță din eșecuri și aplică pe mai departe ceea ce a învățat”.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter