Ioana Ginghină își dorește ca fiica ei să aibă o relație bună cu iubita tatălui: “Va trebui să o accepte la un moment dat“

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 ianuarie 2020, 13:40
Ioana Ginghină a divorțat în vara anului trecut, însă spre surprinderea tuturor, actrița și tatăl fetiței sale, Ruxandra, se înțeleg acum mai bine ca oricând.

Ioana Ginghină nu îi poartă ranchiună fostului soț, ci din contră, înceracă să o apropie pe Ruxi cât mai mult de actuala parteneră a lui Alexandru Papadopol. În plus, fiica sa și tatăl său au o relație foarte bună, foarte apropiată și petrec chiar mai mult timp împreună acum decât înainte. Alexandru Papadopol respectă cu strictețe programul de vizită stabilit de judecător, iar în perioada în care fiica lui se află la el are grijă să îi facă toate poftele.

Conform unor persoane din anturajul actorilor, citate de Libertatea, Ruxi nu a cunoscut-o încă pe iubita tatălui său, un pas pe care actorul se teme să îl facă deocamdată pentru a nu deteriora legătura dintre ei: “Iubita lui i-a trimis Ruxandrei un cadou de Crăciun. Din câte știu, cele două nu s-au întâlnit până acum. Ioana nu a fost deranjată de acest gest, ba chiar încearcă să o apropie pe Ruxi de iubita fostului soț. Se gândește că și ea, la rândul ei, e mamă, că are doi copii, și e ok să aibă grijă de Ruxandra atunci când e la tatăl ei. Fata va trebui să o accepte la un moment dat, pentru că relația lor pare serioasă. În plus, ruptura dintre Ioana și tatăl fiicei sale a avut loc cu mult timp înainte ca el să își facă o iubită”, – au povestit surse din anturajul celor doi actori pentru Libertatea.

Ioana Ginghină a mers la psiholog pentru a putea trece și integra experiența divorțului în viața sa, mai ales că trebuia să lase în spate 12 ani de relație, și nu este exclus ca actrița să urmeze întocmai sfatul acestuia în abordarea situației actuale.

Vezi imagini cu Ioana Ginghină în galeria foto de mai sus!  

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter