Iubita secretă a lui Michael Jackson, mărturisiri uluitoare: „Era pasional” și „adora femeile”

De Oana Savin, pe
O tânără care susține că a avut o relație secretă cu Michael Jackson în anii 1990 a făcut dezvăluiri uluitoare despre regele muzicii pop și a dezmințit acuzațiile de abuz sexual ce au fost aduse artistului.

Shana Mangatal insistă că Michael era foarte „pasional” și flirta cu femeile, însă era „complet inocent” cu copiii.

Femeia spune că a avut o relație cu Jackson în anii 1990 și spera că relația lor se va încheia cu o căsătorie, însă s-au despărțit.

În cadrul unui interviu acordat The Sun, Shana susține că deși cântărețului îi plăcea să își petreacă timpul cu băieți tineri, era interesat de femei.

Cu siguranță avea experiență. Și se putea vedea că iubea femeile. Era foarte iubitor și pasional”, a declarat femeia.

Ea a respins acuzațiile făcute de Wade Robson și James Safechuck în controversatul documentar „Leaving Neverland”. Amândoi susțin că au fost abuzați de Michael Jackson când erau copii.

Cred că este îngrozitor – acești doi băieți care îl acuză de aceste lucruri în documentar au fost doi dintre cei mai buni prieteni ai lui, de care chiar i-a păsat. Îl iubeau și el îi iubea, dar într-un mod pur și inocent. Nu s-ar fi gândit niciodată că ei dintre toți oamenii se vor întoarce împotriva lui”, a afirmat Shana.

Aceste acuzații de abuz sexual l-au ucis. Primele acuzații ale lui Jordy Chandler au fost începutul – nu a mai fost același după aceea. Să doarmă în același pat cu copiii, să petreacă timp împreună, era totul atât de normal. A fost atât de naiv în legătură cu toate acestea că nu a realizat că acești copii au părinți și unii dintre ei nu aveau cele mai bune motive. Ar fi devastat de asta, dar nu ar da niciodată vina pe copii”, a mai spus ea.

În 1993 Jordy Chandler, în vârstă de 13 ani, a fost primul copil care l-a acuzat pe Michael Jackson de abuz sexual. Poliția a făcut un raid la casa starului.

Într-un final, artistul a ajuns la un acord cu familia Chadler cărora le-a plătit suma de 23 milioane dolari, dar a precizat că nu a făcut nimic greșit.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter