Iulia Albu își aniversează iubitul. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 ianuarie 2021, 16:12

Azi, 13 noiembrie, Iulia Albu (39 de ani) își aniversează iubitul. Fashion editorul și Mike formează un cuplu de aproximativ 5 ani.

Iulia Albu își aniversează iubitul. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis

„La mulți ani, iubitul meu! M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Și să port verde … să nu uităm despre verde 🐊”, a scris Iulia în dreptul unui selfie cu ea și cu Mike.

După opt ani de mariaj, în anul 2013, Iulia și designerul Mihai Albu (58 de ani) au decis să se separe. Fostul cuplu are împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 11 ani.

În postarea anterioară urării, fiica Iuliei este surprinsă gătind. „#chef M”, a scris designerul în descrierea fotografiei. Aceeași imagine a fost postată și pe contul Mikaelei.

„Nu îmi place să mă trezești dimineața, însă ador să fac clătite! Încă nu reușesc singură, dar nici să amesteci nu e treabă ușoară! 🤪 Cine vine la clătite?”, apare în descriere, pe contul adolescentei.

Iulia își dorește o nuntă restrânsă

„Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (râde).

Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici.

Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic. Vom face alt gen de nuntă.

La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, declara Iulia vara aceasta, pentru Libertatea.

Cum a cucerit-o Mike?

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat.

Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină.

A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic.

El se încadrează perfect în fișa postului. Cu succes chiar”, mărturisea Iulia Albu în trecut, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Feli și familia ei s-au testat pentru coronavirus: „Suntem în siguranță”

Cum s-au cunoscut Sorin Brotnei și soția lui Ramona? Tânăra credea că artistul era fotograf

Cum arată sora Iuliei Albu, Karin Vochița? Îi seamănă foarte mult!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter