Iulia Albu, reacție dură după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. „Au venit pentru a fixa cuiul pe care i l-au fixat de mult în sicriu” 

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 03 mai 2019, 11:49
Iulia Albu a avut o reacție destul de dură după înmormântarea creatorului de modă Răzvan Ciobanu, de altfel, și bun prieten de-al său. 

Iulia Albu a vorbit despre cei care au venit la ceremonia de înmormântare, spunându-și direct ce părere are despre atitudinea acestora: „Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, el rămâne un mare designer al României. Azi l-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit. Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu”, – a spus Iulia Albu într-un interviu acordat pentru perfecte.ro

„Am simtit să ţin un discurs pentru ca Răzvan merita asta şi pentru că astăzi a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde”, – a încheiat Iulia Albu.

Răzvan Ciobanu, și-a pierdut viața într-un teribil accident de mașină, în dimineața zilei de 29 aprilie, a doua zi de Paști. Ieri, pe data de 2 mai, a avut loc înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, mai multe personalități din lumea modei și a showbizz-ului însoțindu-l pe ultimul drum.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter