Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

De Unica.ro, pe

De câțiva ani buni, Iulia Vântur (40 de ani) este stabilită în India, unde are o carieră de succes în muzică și film. Recent, actrița a revenit pe platourile de filmare.

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

„Suntem în studio, filmăm. Avem o mică pauză până reașază camera. (…) Este un film cu un mesaj foarte puternic împotriva discriminării de orice fel. Personajul pe care îl interpretez eu este o descendentă a familiei regale.

Sunt o mică prințesă așa, care militează pentru drepturile omului, împotriva discriminării. Este un rol foarte frumos. (…) Am făcut filmări în Londra, mai aveam o săptămână de filmat acolo, dar a venit pandemia peste noi.

Acum am reluat, slavă Domnului, filmările și vom termina în curând”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea La Măruță. De câțiva ani, Iulia formează un cuplu cu actorul Salman Khan (54 de ani).

Întrebată de Cătălin ce face Salman, Iulia a răspuns: „Foarte bine, muncește. Filmează”. „E greu în perioada asta, stați separat”, a completat moderatorul, la care actrița a răspuns: „Măruță, au fost 9 luni de zile de pandemie. La muncă cu noi acum”.

Întrebată dacă Salman gătește, Iulia a completat: „Se pricepe în bucătărie, dar nu e ca și cum stă tot timpul în bucătărie. Din când în când mai are chef”.

În continuare, întrebată de Cătălin dacă este primul Crăciun departe de părinții ei, Iulia a mai spus: „Nu, nu e primul, dar cred că ăsta este cel mai greu.

E multă vreme de când nu i-am mai văzut pe ai mei [fizic]. Îi văd [în schimb] aproape zilnic pe videocall. Chiar dinainte de pandemie nu ne-am mai văzut [fizic].”

Foto: Instagram

Citește și:

Angelina Jolie, sfaturi pentru victimele violenței domestice în perioada sărbătorilor de iarnă

Anca Serea nu a avut mereu încredere în ea: „Puține persoane știu cum mă simțeam”

Familia regală se mărește! Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter